Gulpen: Willem Vliegenstraat 17, 6271 DA
info@rechtshulp-heuvelland.nl

5. Werken bij

Gratis Juridisch Advies Voor Iedereen

Op dit moment nemen wij in verband met de coronamaatregelen geen nieuwe medewerkers aan. Door het gebrek aan een fysiek spreekuur en de mogelijkheid tot het bij elkaar zitten is het erg moeilijk om nieuwe medewerkers op vlieghoogte te brengen.

Heb je interesse? Reageer dan zodra we weer in de normale situatie terug zijn!

WIL JE BIJ DE RECHTSWINKEL WERKEN?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde rechtenstudenten. Solliciteren kan door het sturen van een e-mail met CV en motivatiebrief naar: info@rechtswinkel-heuvelland.nl.

WAT BIEDEN WIJ?
Als juridisch medewerker bij Stichting Rechtswinkel Heuvelland word je in staat gesteld om onmisbare praktijkervaring op te doen, waardoor je je met een voorsprong op de arbeidsmarkt zult kunnen begeven. Onder meer zul je je bekwamen in het voeren van cliëntgesprekken, probleemvaststelling- en analyse, informatievergaring en -toepassing, bemiddelen, het omgaan met verscheidene instanties, het schrijven van brieven, bezwaar- en beroepsschriften, processtukken voor kantonprocedures en uiteraard praktische rechtstoepassing.

Omdat je bij de rechtswinkel met allerlei verschillende rechtsgebieden te maken krijgt, zul je vanzelfsprekend je kennis van verscheidene rechtsgebieden verdiepen en verbreden.

Na minimaal één jaar als juridisch medewerker werkzaam te zijn geweest, heb je ook de mogelijkheid om binnen de rechtswinkel een bestuursfunctie te bekleden. Dit is uiteraard een uitgelezen kans om ook op het gebied van bestuurs- en beheerstaken praktijkervaring op te doen, waar steeds meer werkgevers waarde aan hechten.

Ook is er bij de rechtswinkel plaats voor gezelligheid. We hebben een hecht team dat na afloop van het spreekuur regelmatig samen een drankje drinkt. Tevens gaan we eens per jaar met het hele team een weekendje weg. De afgelopen jaren zijn we bijvoorbeeld naar Durbuy en Stavelot geweest.

WAT VRAGEN WIJ?
Uiteraard zijn een professionele houding, juridische kennis en vaardigheden op minimaal propedeuse-niveau en een gedegen kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift vereist. Van onze medewerkers verwachten wij tevens dat zij zich committeren om voor ten minste 1 jaar bij de rechtswinkel te blijven. Verder dienen medewerkers (in beginsel) iedere maandagavond aanwezig te zijn tijdens het spreekuur in Gulpen en de voor- en nabespreking.

Interesse?
Mail dan snel naar info@rechtswinkel-heuvelland.nl.

Geef een reactie

We gebruiken cookies om onze website zo goed mogelijk te laten werken